Het zwembad « Hocus Pocus, de magie van het water » is bedoeld voor mensen met een zware motorische handicap of een neurodegeneratieve ziekte, en hun naasten.

Bij de eerste bezoeken aan het zwembad wordt u ontvangen door vrijwilligers.

Zij zullen jullie meenemen door alle installaties en u het aanwezige materiaal tonen. Tevens zullen zij u de regels, die noodzakelijk zijn voor de goede werking van het zwembad, toelichten.

Deze kunt u alvast doornemen in het gebruikersreglement.

Hoe reserveren ?

Gespecialiseerde instellingen of therapeuten mogen contact opnemen met T. Devosse (+32 473 80 23 28 – tdevosse(at)hocuspocus-asbl.be).

Particuliere zwemmers kunnen enkel reserveren via de website na het aanmaken van een “gebruikersaccount”. Na betaling, wordt een QR-code naar u doorgestuurd en daarmee kunt u het zwembad binnentreden.

Nog geen gebruikersaccount ?

Om te kunnen reserveren heeft u een “gebruikersaccount” nodig. Deze kunt u aanvragen door dit document ingevuld door te mailen naar info(at)hocuspocus-asbl.be.

Het secretariaat zal uw aanvraag behandelen. Na validatie krijgt u een in te vullen overeenkomst doorgemaild, alsook het gebruikersreglement. Zodra het secretariaat ook de overeenkomst terugkrijgt, wordt uw gebruikersaccount aangemaakt en krijgt u logingegevens via mail toegestuurd. Deze codes geven toegang tot de reservatiepagina (via de knop “RESERVER” hierboven).

Wel al een gebruikersaccount ?

  1. Klik op “RESERVER”.

  2. Klik op “Choisir” en dan op « Forfait à partir de 20€” om toegang te krijgen tot de agenda.

  3. Kies het gewenste tijdslot.

  4. Kies het aantal zwemmers.

  5. Betaal online.

  6. De toegangscodes (QR-codes) zitten in uw mailbox !

  7. Geniet van het zwembad ;o)